fbpx

Formula za imunitet, izdržljivost i dugovječnost kućnih ljubimaca!

Svaki vlasnik izravno utječe na dugovječnost i kvalitetu života svog kućnog ljubimca. Kvalitetna prehrana produžuje životni vijek dok je nepravilna i neuravnotežena prehrana najčešći krivac za razne bolesti s kojima se kućni ljubimci susreću.

Osim korištenja kvalitetne hrane prilagođene vrsti kućnog ljubimca, redovitog mijenjanja vode te održavanja higijene, moramo provjeravati i moguće znakove bolesti, promjene u ponašanju, apetitu… Naravno i psihološka briga za ljubimca jednako je važna kao i ona fizička, stoga mu moramo pružati pažnju i brigu koju zaslužuje, uz redovite aktivnosti poput šetnje ili igre.

Kako uz razna oboljenja dolaze i visoki troškovi veterinara, ušteda na kvalitetnoj hrani i dodacima prehrani nije isplativa te predstavlja pogrešan način razmišljanja. Iz one zdravstvene, a i one financijske strane.

Pet Magiq Vitality formula potpuno je prirodan veterinarski proizvod za jačanje imuniteta i prirodnu obranu kućnih ljubimaca od bolesti. Vitality formula organski je proizvod na bazi ljekovitih gljiva bogatih super beta glukanima kao i drugim esencijalnim makro i mikro elementima. Obuhvaća suštinu prirodnih ljekovitih svojstava gljiva reishi i cordyceps čija se ljekovita svojstva kontinuirano potvrđuju kroz modernu znanost.

Dodaci prehrani za kućne ljubimce. Prirodna potpora imunitetu, izdržljivosti i dugovjecnosti vašeg kućnog ljubimca.
E-healthy pet magiq vitality formula za jačanje imuniteta, dugovječnost, vitalnost i izdržljivost kućnih ljubimaca.

Kada koristiti Vitality formulu?

Kada kućni ljubimac treba ojačati svoj imunitet, prirodni način da ostane zdrav.
Kada kućni ljubimac treba energiju i izdržljivost.
Kada želite zaštititi svog ljubimca od uzročnika stresa iz okoliša i čimbenika životnog stila.
Kada se vaš kućni ljubimac oporavlja ili pati od bolesti. 

Vitality formula idealan je dodatak prehrani kada je u pitanju prevencija jer pogodno djeluje na širok spektar zdravstvenih problema. Kao što su to srčani problemi, virusne upale, crijevna oboljenja, paraziti, kosti i zglobovi, bubrezi ili respiratorni problemi. Ima anti-bakterijsko i antivirusno djelovanje te služi za detoksifikaciju organizma. Dolazi u obliku veganskih kapsula, bez umjetnih boja, mirisa i konzervansa. 

Vitality formula pokazala se učinkovitom kao potporna terapija kod raznih tumoroznih oboljenja, kemoterapija i zračenja. Izuzetno dobro djeluje kod virusnih i bakterijskih infekcija, u rješavanju alergija i svrabova dok kod starijih životinja povećava apetit, potiče aktivnost i daje volju za životom.

Gljive reishi i cordyceps tradicionalno se koriste kao jaki imunološki stimulatori, za borbu protiv umora, potporu respiratornom sustavu i jetri te za promicanje dugovječnosti. Pomažu u borbi protiv infekcija koje prijete organizmu, tako što jačaju funkcije imunološkog sustava zahvaljujući čemu on lakše identificira, prati i uništava infektivne agense.

Uz zdravstvene benefite tu su i oni kozmetički, tako da Vitality formulu, kada se radi o sjaju i kvaliteti dlake preporučuju i iskusni groomeri iz salona za njegu pasa Uno Grooming.

Pružite svome kućnom ljubimcu pažnju i brigu koju je zaslužio te se pridružite zadovoljnim korisnicima Pet Magiq Vitality formule. Više o proizvodu možete saznati pritiskom na link, a za sva dodatna pitanja uvijek nas možete kontaktirati