fbpx

Tko smo mi?

Mi smo mladi entuzijastični dvojac, koji je u želji da imaš sve proizvode povezane sa zdravljem na jednom mjestu, pokrenuo portal E-Healthy. Ideja za pokretanje portala rodila se kao sinergija naših struka – digitalnog marketinga i sociologije. Razumijevanje potreba društva u stvarnom svijetu i onom digitalnom, savršen je spoj! Osim toga u našem asortimanu nalaze se proizvodi koji ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla te nisu testirani na životinjama. Zalutaj na portalu E-Healthy i odaberi najbolje proizvode za sebe, a ako trebaš našu pomoć u tome, piši-zovi!

Misija
Naša misija je osigurati najkvalitetnije proizvode povezane sa zdravljem, koji u sebi ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla te nisu testirani na životinjama!  Osim toga, želja nam je povećati kvalitetu života korisnika našeg portala, ne izostavljajući i njihove krznene članove obitelji!

Vizija
Naša vizija je sakupiti sve vrhunske i zdrave proizvode na jedno mjesto te jednog dana postati vodeći distributer zdravih proizvoda – prema Vama!

Sigurni smo da ćeš na portalu E-Healthy.eu pronaći proizvode koji će ti u bilo kojem obliku i na bilo koji način pomoći u povećanju kvalitete života.

Budi uz nas kreator zdravog web mjesta!